• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Nederlandse Telefoon
Uw winkelwagen0
€ 0.00
0 items
€ 0.00

Erectiele disfunctie Symptomen

Erectiele disfunctie, ook wel ED genoemd, is een veel voorkomend probleem voor mannen over de hele wereld. In Amerika alleen al treft erectiestoornissen tot 30 miljoen mannen. Erectiele disfunctie betekent consequent onvermogen om een erectie te bereiken en te behouden die sterk genoeg is voor geslachtsgemeenschap, nodig om jezelf en je partner te behagen. De meeste mannen gaan toevallig door een soort van onvermogen om een erectie te hebben of te houden tegen de tijd dat ze 40 zijn, maar deze zeldzame gevallen worden meestal niet beschouwd als een erectiestoornis.

Wanneer dergelijke symptomen bij een man herhaaldelijk voorkomen, dan wordt een doktersbezoek geadviseerd, omdat het zeer waarschijnlijk is dat een behandeling van de symptomen van een erectiestoornis nodig is. Erectiele disfunctie heeft meestal fysieke oorzaken, die net zo goed gecombineerd kunnen worden met psychologische problemen. Het maakt niet uit wat de oorzaak is van de erectiestoornis en welke symptomen u heeft, met alle technologische en wetenschappelijke innovaties van de afgelopen jaren is erectiestoornis nu op elke leeftijd te behandelen.

Lichamelijke en psychologische oorzaken van erectiestoornissen

Erectiele disfunctie is niet alleen een fysiek probleem, maar nog meer – psychologisch. Zeldzame gevallen van onvermogen om een erectie lang genoeg te krijgen of te houden hebben meestal geen invloed op een man geestelijk, maar als dit steeds weer gebeurt, zal elke man angstig worden en zich zorgen maken over zijn gezondheid en seksuele prestaties.

Een dergelijke nervositeit kan de situatie met erectieproblemen verergeren en leiden tot ernstige emotionele problemen in bed en in de relatie. Erectiele disfunctiesymptomen zijn meestal een reden voor het verlagen van het gevoel van eigenwaarde en depressies bij veel mannen. Hoewel erectiestoornissen niet onvermijdelijk zijn in het proces van het ouder worden, moet u niet te veel stress hebben als u erectieproblemen heeft, omdat de meeste symptomen van ED genezen zijn.

Andere ziekten en algemene gezondheidstoestand beïnvloeden de seksuele prestaties en kunnen leiden tot een erectiestoornis. Bijvoorbeeld, ziekten zoals diabetes, nierziekte, atherosclerose en alcoholisme nemen tot 70% van de gevallen van erectiestoornissen voor hun rekening, terwijl psychologische problemen slechts 10 tot 20% van de gevallen van ED veroorzaken. Diabetes is het meest voorkomende symptoom van erectiestoornissen, en als je diabetes hebt, wees dan bereid om op een bepaald punt ED symptomen te hebben, want meer dan 50% van de mannen, die diabetes hebben, lijden aan erectiestoornissen.

Het meest zichtbare symptoom van een erectiestoornis is natuurlijk het onvermogen om een voldoende lange erectie te krijgen of te behouden, nodig om een geslachtsgemeenschap te voltooien. En hoe vaker dit met u gebeurt, hoe groter de kans dat u een erectie krijgt. Raak niet van streek en denk niet dat uw seksuele leven voorbij is, als u problemen krijgt met de potentie. Veel mannen leven met dit probleem en hun seksuele leven is gelukkig en succesvol.

Wat moet ik doen als ik een erectiestoornis heb

U zult ook in staat zijn om de juiste oplossing te vinden om uw erectieproblemen te bestrijden en u zult een gezond seksueel leven leiden en uw partner gelukkig kunnen maken! Als u hardnekkige problemen heeft met een of ander proces van een erectie (vaak niet in staat om een erectie te krijgen, bij het masturberen of het hebben van seksuele stimulatie met een partner, of vaak niet in staat om uw erectie lang genoeg of hard genoeg te onderhouden om seksuele activiteit te voltooien), dan moet u naar uw arts gaan en controleren of het mogelijk is om een erectiestoornis te krijgen. Uw arts kan u speciale geneesmiddelen aanbevelen om de potentie te verbeteren, zoals Viagra, en u adviseren over de vorm waarin u de geneesmiddelen moet innemen.

Met erectiestoornissen is het gemakkelijk om een diagnose van ED te stellen. Bezoek uw arts en informeer hem over de problemen die u heeft tijdens de seks. Maak het zo snel mogelijk, hoe eerder u uw arts bezoekt, hoe eerder u in staat zult zijn om uw seksuele leven weer normaal te maken. Uw arts zal eerst de voorgeschiedenis van uw patiënt bekijken om mogelijke oorzaken te zien, die kunnen leiden tot problemen met de erectie (misschien een operatie of een blessure, wat u eerder is overkomen). In sommige gevallen kan uw erectiestoornis worden veroorzaakt door bijwerkingen van bepaalde medicijnen die u op dit moment gebruikt, en alle erectiesymptomen zullen verdwijnen zodra u stopt met het gebruik van deze medicijnen.

In de meeste gevallen zal een extra lichamelijk onderzoek van de arts en medische tests nodig zijn om de juiste behandeling voor ED voor u te vinden. De arts zal controleren of uw penis aanraakgevoelig is en zo het werk van het zenuwstelsel in de penis controleren.

Hij zal mogelijke afwijkingen met haargroeipatronen, vergroting van de borsten onderzoeken, wat kan wijzen op mogelijke problemen met het hormoonniveau en onjuist werk van het endocriene systeem. De arts zal uw pols en hartslag controleren om eventuele problemen met de bloeddruk of het werk van het hart te zien, evenals problemen met de bloedcirculatie. Ongebruikelijke reacties van de penis in erectie zullen ook worden onderzocht door uw arts om de mogelijkheid aan te geven dat u de ziekte van Peyronie heeft.

De tests, die in het laboratorium worden uitgevoerd om mogelijke oorzaken van ED aan te geven, omvatten meestal bloedtests, urineanalyse, creatininemetingen, het controleren van leverenzymen en andere. Metingen van het testosterongehalte in het bloed en controle van de erectie zijn andere veelvoorkomende laboratoriumtests die worden uitgevoerd als het vermoeden bestaat dat er sprake is van een erectiestoornis. Een nachtelijke erectietest wordt soms gebruikt om te controleren of de symptomen juist zijn. Uw arts moet u ook adviseren om naar een psycholoog te gaan en met hem te praten over uw erectieproblemen.

Aarzel niet om contact op te nemen met uw arts en hem te vertellen over uw problemen als u symptomen van een erectiestoornis opmerkt. Wees er zeker van dat er een remedie is voor uw potentieproblemen, en hoe eerder u die vindt, hoe eerder dit probleem uit uw leven zal verdwijnen!