• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Nederlandse Telefoon
Uw winkelwagen0
€ 0.00
0 items
€ 0.00

Erectiele Moeilijkheid Oefeningen

Erectieproblemen zijn het gevolg van een slechte gezondheidstoestand van de penis. Met het juiste oefenprogramma kunt u de erectiele moeilijkheidsgraad verslaan, waardoor u harde, gezonde erecties kunt krijgen wanneer u maar wilt!

Als u op dit moment geen last heeft van erectieproblemen, zullen deze trainingsprogramma’s u helpen om te voorkomen dat u ooit last krijgt van erectieproblemen! Door het ontwikkelen van een sterke, gezonde penis nu, zult u verzekerd zijn van vele jaren van verhoogde gezonde seksuele prestaties te komen!

Hoe kan oefening mijn erecties helpen?

Zoals u weet, worden erecties veroorzaakt door bloed dat in de penis stroomt en deze vult. Naarmate we ouder worden, zal een gebrek aan goede lichaamsbeweging uiteindelijk resulteren in een slechte bloedcirculatie, zwakte van de penis en een verminderd erectievermogen. Stel je voor hoe ongeschikt je zou zijn als je nooit een deel van je lichaam had geoefend. Denk na over het doen van aërobe oefening om een cardiovasculaire training te krijgen, en het krijgen van het bloed pompen. Of oefeningen die de spieren ontwikkelen en versterken, waardoor ze sterker – en zelfs groter – worden.

Hetzelfde geldt voor uw penis! Met regelmatige lichaamsbeweging (slechts een paar minuten per dag) ontwikkelt u een gezondere, sterkere penis. U zult ook de doorbloeding en de bloedsomloop van uw penis verbeteren, waardoor u nog vele jaren een gezonde, keiharde erectie zult hebben.
Physical exercises for an erection

Wat zijn nog meer voordelen van penisoefeningen?

Met elk trainingsprogramma verwacht u gezonder en sterker te worden, en misschien zelfs meer spiermassa te krijgen. Niet verrassend, een van de extra voordelen van het oefenen van uw penis is een toename van de grootte van de penis. Gemiddeld kunt u verwachten dat u tussen de 1″ tot 3″ in lengte en een toename van de dikte van de penis krijgt. (Voor een eigen getuigenis van een man, klik hier.)

In feite zijn alle oefeningsprogramma’s die hieronder worden vermeld voornamelijk geadverteerd als programma’s voor penisvergroting! Een gezondere penis zal ook meer bloed vasthouden en een goede bloedcirculatie behouden, waardoor u een verhoogde gevoeligheid en een gevoel krijgt dat zal resulteren in sterkere, hardere erecties die langer duren.

Deze trainingsprogramma’s zullen u ook helpen om uw pubococcygeus (PC) spier te ontwikkelen en te versterken. Het hebben van een sterke PC-spier zal je in staat stellen om vroegtijdige ejaculatie te overwinnen, waardoor je de drang om te ejaculeren kunt tegenhouden totdat je dat wilt.

De controle die u bereikt zal ook helpen om de kracht van uw ejaculaties te intensiveren, en uw orgasmes te verlengen en te intensiveren. U zult ook een verkorte hersteltijd tussen de orgasmes opmerken, waardoor u en uw partner de passie op gang kunnen houden, zonder zich zorgen te maken over ‘afkoeling’.

Het behoud van een sterke, gezonde penis zal ook de genezing in de urine en de prostaat bevorderen, en zal helpen bij de verdediging tegen urineproblemen en prostaatkanker in de toekomst.

Naast al deze fysieke voordelen, stelt u zich de golf van vertrouwen en gevoel van eigenwaarde voor die u zult voelen, wetende dat u kunt presteren wanneer u maar wilt. Geen twijfels of schaamte meer over uw vermogen, of zelfbewustzijn over uw grootte.

Hoe snel kan ik deze resultaten verwachten?

De resultaten variëren van man tot man, maar gemiddeld genomen zouden de verbeteringen binnen 2 tot 4 weken merkbaar moeten zijn.

Wat is het beste oefenprogramma voor mij om te volgen?

Er worden veel van deze trainingsprogramma’s op het web geadverteerd, en het kan moeilijk zijn om de goede uit de slechte te halen. Hieronder vindt u een lijst van enkele van de meest populaire programma’s die beschikbaar zijn en onze aanbevelingen:

Penis Health Institute – Verreweg het meest uitgebreide en actuele penile gezondheidsprogramma dat beschikbaar is op het web. Lidmaatschap geeft u levenslange toegang tot hun regelmatig bijgewerkte online handleiding, evenals e-mail telefonische ondersteuning. Wat uniek is aan dit programma is dat het ook een live chatroom en een message board heeft, zodat u kunt chatten met andere mannen in het programma en informatie, ondersteuning en motivatie kunt uitwisselen. Voor $49,95 is dit een van de duurste programma’s die worden aangeboden, maar het omvat een 100% 6 maanden geld terug garantie.

Impotentie tot vertrouwen

Veel vrouwen weten niet wat ze moeten doen als hun man problemen heeft met zijn erectie als gevolg van podiumangst. Ze zijn bang om te passief te zijn en ook bang om te agressief te zijn en de man te veel onder druk te zetten. En ze zijn bang dat de man zich afgewezen zal voelen als hij zich gewoon omrolt en gaat slapen.

Dus eigenlijk weten ze niet wat ze wel of niet moeten doen om de situatie te verbeteren.

In The Viagra Myth geeft urosurgeon en uroloog Dr. Abraham Morgentaler een uitstekend voorbeeld van een vrouw die soepel en succesvol omgaat met deze zeer gevoelige situatie.

Hij vertelt hoe Bonnie de situatie niet alleen heeft omgedraaid, maar ook heeft gebruikt om de relatie met haar geliefde Sean vooruit te helpen. Bonnie en Sean waren al een tijdje bevriend voordat ze gingen daten, en ze gaven echt om elkaar.

Sean deed altijd macho en stoer om haar heen, alsof hij een personage was in een Martin Scorsese film, maar ze kon vertellen dat hij de eerste keer dat ze probeerden intiem met elkaar te worden, nerveus was.  En Sean kon gewoon niet opstaan.

Bonnie geeft toe dat ze teleurgesteld was, maar ze voelde zich slechter voor Sean. Het was duidelijk hoe verdrietig hij was toen hij voorovergebogen op de rand van het bed ging zitten.

Toen trok Bonnie hem naar haar toe en vroeg hem om dicht bij haar te komen en haar warm te houden. Ze kroop in hem en vertelde hem alle dingen die ze leuk vond aan hem. Ze vertelde hem dat ze die nacht geen seks met hem hoefde te hebben, maar dat ze wel dicht bij hem wilde liggen en zijn handen en lichaam op haar wilde voelen.

Wow, dit verwarmt de kokkels van mijn hart en mijn lul denkt er alleen maar aan. Serieus.

Het duurde niet lang voordat hij een geweldige erectie had, maar ze genoot zo van hem dat ze hem niet het langst in haar liet zitten!

Toen ze hem eindelijk in haar liet, was de seks voor beiden geweldig. Ze verloofden zich twee maanden later.

Laten we eens kijken waarom dit zo goed werkte.

Toen hij geen erectie kreeg, begon hij zichzelf te overspoelen met negatieve gedachten en gevoelens, waardoor hij zo verdrietig werd.

Door hem alles te vertellen wat ze leuk vond aan hem, overspoelde ze hem met positieve gedachten en gevoelens en onderbrak ze zijn patroon van zelftwijfel en vernedering.

Ze beoordeelde hem niet en zette hem niet onder druk, en ze zorgde ervoor dat hij zich nog steeds gewild en nodig voelde, zelfs als hij niet kon presteren. Seks was zeker niet de uitkomst voor Bonnie. Verbinding en intimiteit wel.

Geen wonder dat hij in een mum van tijd een harde lul had!

En zelfs toen hij weer hard werd, was de druk nog steeds van hem af, omdat ze hem niet in haar wilde laten omdat ze zo graag knuffelde en zoende!

Hier zijn Bonnie’s woorden van wijsheid: “Ik denk dat Sean gewoon moest horen dat ik hem leuk vond voor hem en toen zorgde de penis voor zichzelf.”

Wat een wijze en geweldige vrouw. Ik eer Bonnie. Het zijn vrouwen zoals zij die de wereld rond laten gaan. Geen wonder dat hij met haar trouwde; ze is verdomme geweldig!

Zoals je kunt zien, als je resultaat intimiteit is, dan kan elke uitdaging in de slaapkamer worden gezien als een kans voor verschillende soorten fysiek en emotioneel plezier. Bron: https://docplayer.nl/25911396-Erectiele-disfunctie.html