• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Nederlandse Telefoon
Uw winkelwagen0
€ 0.00
0 items
€ 0.00

Over ons

BalancePharm apotheek levert veilige en gecertificeerde geneesmiddelen tegen een goede prijs. Onze online apotheek levert kwaliteitsgeneesmiddelen van Generiek voor het stimuleren van de potentie van Indiase farmaceutische fabrieken van wereldklasse.
Elk onderdeel van de drug is goedgekeurd door de Indiase Food and Drug Administration. Alle grondstoffen en afgewerkte geneesmiddelen zijn internationaal gecertificeerd om hun veiligheid voor de mens te bewijzen.

Veiligheid

Alle geneesmiddelen die op de website worden verkocht zijn in overeenstemming met de Indiase Geneesmiddelen- en Cosmeticawet, 1940 en diverse gezondheidsnormen.
Alle details over Generiek, de dosering, het gebruik en de nuances van het gebruik zijn te vinden op de website.
Als de klant niet zeker is van de medicatie die hij moet kopen, dan kan hij zijn arts raadplegen. Ook heeft elke klant toegang tot het klantenserviceteam, dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Het is mogelijk om een vraag van belang te sturen via e-mail, online chat of door te bellen met de telefoon. Lees meer over: Dr Carlos Diaz Acedo

Privacy

De vertrouwelijkheid wordt door de online apotheek strikt gehandhaafd. Het gebruik van een beveiligd facturatiesysteem door de apotheek zorgt ervoor dat alle informatie die van klanten wordt ontvangen privé en veilig wordt bewaard.
Persoonlijke informatie wordt niet gedeeld op het internet en wordt niet gebruikt om spam of andere soorten mailings te versturen. In het geval van het ontvangen van ongevraagde e-mails kan de klant schrijven naar de afdeling klantenservice en zal de situatie snel worden opgelost.

Verantwoordelijkheid

BalancePharm voert haar commerciële activiteiten uit in overeenstemming met de geldende wetgeving. Daarom is het absoluut veilig om de drugs bij ons te bestellen.
In het geval van problemen met de bestelling, moet u contact met ons opnemen op een geschikte manier. De apotheek zal het probleem met de levering oplossen of uw geld terugbetalen.

Contacten

De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Om contact op te nemen met de apotheek, moet de klant naar de rubriek “Contact” op de website van de apotheek gaan. In dit gedeelte worden de telefoonnummers vermeld waarmee een werknemer kan worden gecontacteerd om de informatie die van belang is te verduidelijken. De gebruiker kan ook een vraag stellen in een speciale vorm met vermelding van zijn/haar naam en achternaam en een e-mailadres.
Professionele specialisten zullen alle vragen van de cliënt beantwoorden en hem helpen bij de keuze van een geneesmiddel.