• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Nederlandse Telefoon
Uw winkelwagen0
€ 0.00
0 items
€ 0.00

Vragen over Impotentie – Erectiele Disfunctie Oorzaken en Behandeling

Er is veel informatie te vinden op het internet, in tijdschriften, in TV talkshows en op andere locaties die te maken hebben met erectiestoornissen. Hoewel veel van deze bronnen een breed scala aan informatie bieden, is het soms moeilijk om een beknopte lijst te vinden van de meest gestelde vragen over impotentie en de antwoorden daarop. Hier hopen we een aantal van de meest voorkomende vragen over erectiestoornissen te kunnen beantwoorden.

Wat is erectiestoornis of ED?

Erectiele disfunctie is wanneer een man moeite heeft met het consequent krijgen en/of houden van een erectie die voldoende is om geslachtsgemeenschap te voltooien. Veel mannen ervaren af en toe of tijdelijk erectieproblemen, maar dat betekent niet dat ze een erectiestoornis hebben. Voor een diagnose van impotentie moet dit probleem regelmatig voorkomen. Het hoeft misschien niet elke keer te gebeuren, maar het herhaalt zich wel voortdurend in de loop van de tijd.

Hoe vaak komt het voor dat er sprake is van een erectiestoornis?

Het is gemeld dat meer dan 152 miljoen mannen wereldwijd, met meer dan 50 miljoen in de Verenigde Staten lijden aan een of andere vorm van erectiestoornissen. Het is ook gemeld dat minder dan 10% van deze mannen daadwerkelijk een behandeling zoeken voor hun impotentie.

Hoe weet ik dat ik een erectiestoornis heb?

Een bezoek aan een arts is de enige manier om een echte diagnose van ED te stellen. Uw arts neemt een volledige geschiedenis en voert een volledig lichamelijk onderzoek uit om er zeker van te zijn dat u niet lijdt aan een andere ziekte of problemen die uw erectievermogen zouden kunnen beïnvloeden.

Zijn erectieproblemen niet gewoon onderdeel van het normale verouderingsproces?

Er zijn normale veranderingen die zich bij de meeste mannen voordoen als ze ouder worden, inclusief het langer duren om een erectie te krijgen, erecties die niet zo moeilijk zijn als ze ooit waren of langer duren om een seksueel hoogtepunt te bereiken. Deze moeten niet worden verward met ED, dat geen deel uitmaakt van het verouderingsproces. Als u niet zeker bent, moet u met uw arts praten over wat u ervaart.

Is het mogelijk om erectiestoornissen te genezen?

Hoewel het moeilijk is om te zeggen dat ED volledig kan worden genezen, is het een probleem dat effectief kan worden behandeld. Er zijn een aantal alternatieve processen, medicijnen en andere behandelingsopties die een man sterk kunnen helpen om succesvol te reageren op seksuele stimulatie en om impotentie te genezen.

Zijn er specifieke oorzaken van erectiestoornissen?

Elke ziekte of verwonding die interfereert met de complexe opeenvolging van gebeurtenissen die nodig zijn om een erectie te veroorzaken, kan impotentie veroorzaken, de meest voorkomende zijn die welke de bloedstroom naar de penis beïnvloeden tijdens de seksuele opwinding. Er zijn ook bepaalde gezondheidsklachten die in verband worden gebracht met ED. Deze aandoeningen zijn onder andere hartaandoeningen, hoge bloeddruk en diabetes.

Kunnen medicijnen impotentie veroorzaken?

Medicijnen die worden genomen voor verschillende gezondheidsproblemen kunnen een bijwerking hebben van het veroorzaken van seksuele disfunctie. Recente studies hebben aangetoond dat meer dan 200 verschillende geneesmiddelen een negatief effect hebben op de erectiemogelijkheden. De geneesmiddelen die worden gebruikt voor de behandeling van hoge bloeddruk, hartziekten, allergieën, depressie, angst, eetstoornissen en zweren hebben deze effecten aangetoond.

Bij het gebruik van medicijnen van welke aard dan ook is het belangrijk om het advies van uw zorgverlener op te volgen en eventuele vragen of zorgen met hem te bespreken. Er zijn vaak alternatieven beschikbaar als er bepaalde bijwerkingen optreden, maar uw zorgverlener moet zich bewust zijn van wat u ervaart.

Wat kan er worden gedaan om impotentie te voorkomen?

Erectiele disfunctie wordt vaak in verband gebracht met bepaalde risicofactoren, zoals roken, overgewicht of te veel drinken. Een vermindering of eliminatie van een van deze risicofactoren zal de kans op disfunctioneren verminderen en tegelijkertijd zorgen voor een gezondere levensstijl. Ook kan het praten met uw arts over het medicijn of over de medicijnen die worden ingenomen, uw risico verminderen, zoals het gebruik van Viagra.

Hopelijk heeft deze informatie uw vragen over impotentie beantwoord, wat is erectiestoornissen en hoe u hulp kunt krijgen voor impotentie.

Seksuele disfunctie oefeningen

Mannen die lijden aan seksuele disfunctie zijn dagelijks het doelwit van mensen die proberen hen dure medicijnen en chirurgische opties te verkopen. Het goede nieuws is dat er eenvoudige oefeningen zijn die een lijder kan doen om de impotentie te verlichten en zelfs te genezen. Ze zijn gratis en je kunt ze doen in de privacy van je eigen huis zonder dat iemand anders het hoeft te weten! Deze oefeningen zijn medisch goedgekeurd en het is bewezen dat ze werken in feite mannen gezondheid organisaties over de hele wereld zijn nu het bevorderen van hen aan zowel de patiënten als een potentiële genezing en aan mannen die niet hebben een probleem als een manier om ervoor te zorgen dat ze niet het probleem te ontwikkelen op een later tijdstip.

De oefeningen zijn ontworpen om uw bekkenbodemspieren te versterken, met name de pubococcygeus spier. (Uw bekkenbodemspieren zijn de spieren die u voelt aanspannen als u probeert te stoppen met plassen of ejaculatie uit te stellen).

Om uw bekkenbodemspieren te lokaliseren, zodat u de oefeningen kunt uitvoeren, kunt u op een bed of op de vloer gaan liggen met uw benen, buik en billen ontspannen en dan de spieren rond uw anus aanspannen, waarbij u zich concentreert op het niet aanspannen van alleen deze spieren en het niet vastklemmen van de wangen van uw billen. De pubococcygeus spier en je andere bekkenspieren rond je plasbuis kun je vinden door jezelf te stoppen met plassen in het midden van de stroom en dan weer op te starten. (Een waarschuwing is dat u dit niet vaak moet doen, slechts één keer per week totdat u zeker weet welke spieren u moet gebruiken, omdat het kan leiden tot urineweginfecties en andere problemen als u de urinestroom te vaak stopt).

Wanneer u de spieren heeft gelokaliseerd en ze goed samentrekt, voelt u een duidelijk gevoel van de spieren, vooral rond uw anus, die naar binnen wordt gelift en getrokken. U zult ook een duidelijk gevoel van “loslaten” ervaren wanneer u klaar bent met het knijpen of samentrekken van deze spieren.

Nu u de betrokken spieren hebt geïdentificeerd, zijn de oefeningen eenvoudig en kunnen ze overal worden uitgevoerd zonder dat iemand weet dat u ze doet! Het enige wat u hoeft te doen is de spieren van uw bekkenbodem samen te trekken en deze tien seconden vast te houden en vervolgens te laten rusten voordat u de spieren weer samentrekt. U moet het samentrekken en vasthouden 8 tot 10 keer herhalen en dan eindigen met 5 tot 10 korte scherpe knijpbewegingen. De medische experts raden u aan de oefeningen vier tot vijf keer per dag te herhalen.

Deze oefeningen zullen niet alleen helpen met erectiestoornissen, maar zijn bewezen in medische tests om te helpen met en het lijden te verbeteren van patiënten die voortijdige ejaculatie en dribbelen na het plassen ervaren. De toename van de bloedtoevoer naar uw bekkenbodemspieren en de versterking van deze spieren (die verantwoordelijk zijn voor de ejaculatie) zijn ook gemeld om het gevoel van een orgasme te verhogen.

Medisch onderzoek in een toonaangevend Brits ziekenhuis, uitgevoerd door een gerespecteerde leider op dit gebied, heeft uitgewezen dat in een groep patiënten met een gemiddelde leeftijd van 59 jaar die deze oefeningen gedurende een periode van zes maanden hebben uitgevoerd, 40% de normale penile functie heeft teruggekregen. 35,5% liet een duidelijke verbetering zien en 25,5% liet geen verbetering zien.