• Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Nederlandse Telefoon
Uw winkelwagen0
€ 0.00
0 items
€ 0.00

Wat zijn de bijwerkingen van Kamagra?

Kamagra mondgelei is een drug die alleen voor oraal gebruik is ontworpen en niet via de huid moet worden geabsorbeerd. Kamagra is een afrodisiacum dat afkomstig is van een plant die tot hetzelfde geslacht behoort als de kiwi-vrucht. Het wordt geëxtraheerd uit het extract dat wordt verkregen uit de buitenste schil van de kiwivrucht.

Kamagra wordt vaak gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen, die het gevolg kunnen zijn van onvoldoende bloedtoevoer naar het mannelijke orgaan of het onvermogen om een harde, rechte penis te verkrijgen of te behouden vanwege onvoldoende bloedtoevoer naar het orgaan. Bovendien kan Kamagra als mondeling supplement worden gebruikt om het libido te verhogen en seksuele impotentie te genezen. Om deze reden is een groot aantal klinische proeven uitgevoerd met dit product.

Kamagra orale gelei bevat twee componenten, het actieve ingrediënt en de placebo. Men gelooft door velen dat het actieve ingrediënt van Kamagra helpt om bloedomloop aan de penis en daarom hulp in ejaculatie te verhogen, maar dit is niet bewezen in wetenschappelijke studies. Het actieve ingrediënt dat vermoedelijk een verhoging van de erectie veroorzaakt is nitraten die fungeren als vaatverwijdende middelen. Vasodilatoren zijn stoffen die het transport van bloed van een lagere bloeddrukzone naar een hogere zone vergemakkelijken, waardoor de erectie wordt versterkt en de duur van de erectie wordt verlengd.

Een van de ernstigste bijwerkingen van oraal gebruik van dit product is het risico op een allergische reactie. Een allergische reactie is een ernstige uitslag, netelroos en ademhalingsmoeilijkheden.

Als u medicijnen, vitaminen en/of kruidensupplementen neemt die stikstofmonoxide bevatten, moet u zich bewust zijn van de mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Kamagra als een orale gelei. Sommige daarvan zijn misselijkheid, braken en maagzweren. Als u reeds om het even welke medicijnen voor een hartprobleem of een hypertensie neemt, zou u hen met uw arts moeten bespreken alvorens een mondelinge geleibehandeling van Kamagra te beginnen.

Zoals met de meeste producten, is er wat informatie op Internet die verwarrend kan zijn over Kamagra en uw gezondheid. Sommige mensen stellen voor dat dit het zelfde is als lachgas. Dit is een kunstmatige vorm van lachgas en wordt vaak lachgas genoemd. Hoewel het hetzelfde effect heeft als lachgas, is het niet hetzelfde als lachgas, dat een niet-medisch gebruik is om lachgas te produceren.

Je moet geen orale gelei nemen als je allergisch bent voor lachgas. U moet ook voorzichtig zijn met het gebruik van mondgelei. Het kan bij sommige mensen een allergische reactie veroorzaken en moet niet worden gebruikt bij patiënten met diabetes. Als u problemen heeft met bloedstolling of bloeding, moet u voorzichtig zijn met het gebruik van dit product.

Van orale geleien is ook bekend dat ze huidirritatie, zwelling, jeuk en roodheid veroorzaken. Het mag nooit gebruikt worden door zwangere vrouwen of door vrouwen die lijden aan ulceratieve colitis.

Als u besluit om dit product te blijven gebruiken gedurende een lange termijn behandeling, moet u met uw arts praten over mogelijke bijwerkingen. De beste manier om ervoor te zorgen dat u geen ernstige problemen ontwikkelt, is om te stoppen met het gebruik van het product voordat de problemen beginnen te ontstaan.

Als u besluit te stoppen met het langdurig gebruik van Kamagra, kunt u merken dat u bijwerkingen ondervindt zoals constipatie, diarree, braken, een opgeblazen gevoel of diarree. Deze bijwerkingen zullen vaak verdwijnen nadat het product is gestopt, maar het is belangrijk dat u onmiddellijk stopt met het innemen van het product als u ze opmerkt.

Kamagra kan erg duur zijn. Veel zorgverleners dekken de kosten van dit product niet, dus u zult dit product moeten kopen om de behandeling voort te zetten.

Als u het product niet wilt kopen, kunt u andere vormen van het product kopen die niet worden beschouwd als een drug. drugs. Deze vormen zijn onder andere gels, sprays, zuigtabletten, druppels en orale supplementen.